Winterstalling in Loosdrecht

Na een hele zomer vaarplezier is het in oktober meestal tijd om uw boot naar een veilige thuishaven te varen. Zoekt u een winterstalling in Loosdrecht? Onze jachthaven biedt zowel binnen als buiten volop ruimte. We takelen de boot uit het water, spuiten hem af en leggen hem op zijn stallingsplek. Als u wilt, kunnen we uw boot inpakken, de motor een servicebeurt geven en onderhoud plegen. Zo heeft u er de hele winter geen omkijken naar, en kunt u begin april weer zonder zorgen de Loosdrechtse Plassen op varen.

Uw boot stallen

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw boot in het water te laten liggen, want ook daar hebben we genoeg plekken. Heeft u zelf een plaats voor de winter voor uw boot? Ook dan kunnen we de boot uit het water te halen, afspuiten en op een trailer zetten. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden?

Als u onderstaand formulier invult, dan kunt u direct de prijzen zien voor de winter, als u vervolgens op versturen klikt, nemen wij contact met u op.

Ons seizoen voor de winterstalling van uw boot loopt van 1 oktober tot en met 31 maart.

Voor het seizoen 2021-2022 ligt onze loods vol, voor stalling buiten hebben wij wel nog voldoende ruimte.

U kunt zich wel inschrijven voor wachtlijst van de loods, maar dan komt u dit jaar buiten te liggen. Zodra er plekken vrij komen in de loods, komen de inschrijvingen op de wachtlijst het eerst aan de beurt.

Veel voorkomende schepen

Kies uw type schip of vul de lengte en breedte van uw schip in en klik op de knop 'Voeg schip toe aan formulier' om de schip gegevens automatisch toe te voegen.

Type schip:
Lengte (in meters):
Breedte (in meters):

Code L x B Prijs Kenmerk

Vraag hier de winterstalling aan