Ligplaats Loosdrecht zomer

De ideale uitvalsbasis

Direct aan de Loosdrechtse Plassen

Ligplaats Loosdrecht

Ligplaats in de zomer

Onze jachthaven in Loosdrecht is de ideale locatie als ligplaats voor uw boot. De boten kunnen gestald worden in onze grote overdekte loods, op het land of in het water. In dat laatste geval kunt u dagelijks direct de Loosdrechtse Plassen op varen. We hebben boxen met en zonder zijsteiger, die geschikt zijn voor boten met verschillende lengte- en breedtematen. Ook op het land hebben we in de zomer voldoende plek voor het stallen van kleine zeilboten, rubberboten en surfplanken. Uiteraard is er een trailerhelling om de boot eenvoudig de kant op te trekken.

Stalling boot & onderhoud

Wilt u vooral veel plezier hebben van uw boot, en besteedt u het onderhoud liever uit? Laat dat deel dan vooral aan ons over. Onze professionele medewerkers zijn een oude rot in het vak en maken uw boot graag weer vaar- of winterklaar. Houdt u van klussen, en wilt u dit juist zelf doen? Ook geen probleem. We zetten uw boot dan op stevige bokken, zodat u zelf aan de slag kunt. Natuurlijk staan we altijd klaar voor advies, en ook de standaard benodigdheden hebben we in huis. Schuurpapier kunt u bij ons kopen, en schuurmachines hebben we te huur.

Ligplaats jachthaven Loosdrecht

Op de kaart kunt u een overzicht zien van al onze ligplaatsen in de haven. De groene ligplaatsen zijn beschikbaar. U kunt onze zoekmodule gebruiken om gemakkelijk een geschikte ligplaats te vinden voor uw schip.

U kunt dit ook zelf doen; door met de cursor over de ligplaatsen te bewegen, kunt u de afmetingen en prijs van de beschikbare ligplaatsen zien.

Onze jachthaven in Loosdrecht biedt zowel binnen als buiten volop ruimte voor stalling. Heeft uw boot niet alleen een ligplaats in de zomer, maar ook in de winter nodig? Vink dan ook ‘winter’ aan. Wilt u alleen gebruik maken van de winterstalling? Vul dan het formulier op deze pagina in.

Ligplaats

BESCHIKBAAR

Kenmerk:

Lengte:

Breedte:

Prijs:

Zoek beschikbare ligplaatsen

Kies uw type schip of vul de lengte en breedte van uw schip in en klik op de knop 'Toon geschikte ligplaatsen' om een overzicht te zien van de geschikte, beschikbare ligplaatsen voor uw schip.

Type schip:
Lengte (in meters):
Breedte (in meters):

Code L x B Prijs Kenmerk

Laat het mij weten zodra er een beschikbare ligplaats vrijkomt.


Legenda

Geschikt

Geselecteerd

Beschikbaar

Bezet

Zoom in op mobiele apparaten om makkelijker uw ligplaats te kunnen selecteren.

Ligplaatsenkaart