Ligplaats Loosdrecht zomer

De ideale uitvalsbasis

Direct aan de Loosdrechtse Plassen

Ligplaats Loosdrecht

Ligplaats in de zomer

Onze jachthaven in Loosdrecht is de ideale locatie als ligplaats voor uw boot. De boten kunnen gestald worden in onze grote overdekte loods, op het land of in het water. In dat laatste geval kunt u dagelijks direct de Loosdrechtse Plassen op varen. We hebben boxen met en zonder zijsteiger, die geschikt zijn voor boten met verschillende lengte- en breedtematen. Ook op het land hebben we in de zomer voldoende plek voor het stallen van kleine zeilboten, rubberboten en surfplanken. Uiteraard is er een trailerhelling om de boot eenvoudig de kant op te trekken.

Stalling boot & onderhoud

Wilt u vooral veel plezier hebben van uw boot, en besteedt u het onderhoud liever uit? Laat dat deel dan vooral aan ons over. Onze professionele medewerkers zijn een oude rot in het vak en maken uw boot graag weer vaar- of winterklaar. Houdt u van klussen, en wilt u dit juist zelf doen? Ook geen probleem. We zetten uw boot dan op stevige bokken, zodat u zelf aan de slag kunt. Natuurlijk staan we altijd klaar voor advies, en ook de standaard benodigdheden hebben we in huis. Schuurpapier kunt u bij ons kopen, en schuurmachines hebben we te huur.

Ligplaats jachthaven Loosdrecht

Heeft uw boot niet alleen een ligplaats in de zomer, maar ook in de winter nodig? Onze jachthaven in Loosdrecht biedt zowel binnen als buiten volop ruimte voor stalling. Neem gerust contact met ons op, we vertellen u graag meer over al onze mogelijkheden.

Vraag hier uw ligplaats aan


ZomerWinterBeide