Een  boot kopen
Bent u op zoek naar een  boot, van een betrouwbare verkoper? Kijk dan gerust naar ons onderstaande aanbod, of kom eens langs op onze jachtwerf in Loosdrecht om ze van dichtbij te bekijken. We geven u graag vrijblijvend advies.

Of het nu gaat om bootverkoop, inkoop, inruil of verkoopbemiddeling: we zijn graag uw bootsmaatje. Van A tot Z.

Onze verkoopservice

Het verkopen van een boot is een leuk, maar ook tijdrovend en lastig proces. Die zorg nemen we u graag uit handen: van het verkoopklaar maken van uw boot tot de overdracht aan de nieuwe eigenaar.Voordat we de boot in de verkoop nemen, bekijken we deze uitvoerig en bespreken we de details. Indien nodig geven we advies over eventuele verbeterpunten, waarna we samen een realistische vraagprijs bepalen. Vervolgens zorgen we ervoor dat uw boot er tip top bij ligt op de verkoopafdeling van onze jachtwerf in Loosdrecht. En om dat zo te houden, maken we hem geregeld schoon. Ook maken we foto’s voor op onze website. Tijdens het gehele verkoopproces zijn we het aanspreekpunt voor eventuele kopers en beantwoorden we al hun vragen. Ondertussen houden we u op de hoogte van de voortgang van de bootverkoop. Meer weten? Bekijk onze voorwaarden, of neem vrijblijvend contact met ons op.

Filter opties

Merk/ModelWilhelminasloep
CategorieSloep
L x B x D9.00 x 2.3 x 0.7
Jaar2004
Vaaruren1191

Prachtige Wilhelminasloep 900 Cabin (2004)

Wilhelmina: een sloep naar origineel klassiek ontwerp met een duidelijke andere en onderscheidende presentatie en een werkelijk unieke prijs/kwaliteit verhouding.

Prijs: € 52.750,00

Meer weten

Merk/ModelGillissenvlet
CategorieMotorjacht
L x B x D8.40 x 2.5 x 0.78
Jaar1965
VaarurenGereviseerde motor

Gillissen Vlet 8,4

Liefhebbers opgelet: een recent gerenoveerde (2020) Gillissenvlet uit 1965 compleet met bestek en bouwtekeningen is nu te koop.

Prijs: € 27.500,00

Meer weten

De boot naar uw wensen staat er niet bij?

Met onze kennis kunnen wij u misschien toch helpen bij het vinden van een boot.

[contact-form-7 404 "Not Found"]