Zeillessen in een polyvalk – voor volwassenen

Wil jij graag leren zeilen, je kennis bijspijkeren of iemand anders zeillessen cadeau geven? Dit kan nu ook bij ons op de jachtwerf. De lessen kunnen volledig op maat verzorgd worden, van beginner tot ervaren zeiler die graag gerichte feedback ontvangt.  Een les duurt gemiddeld twee en half uur en wordt gegeven door en ervaren instructeur. Het uiteindelijke streven is om zelfstandig en veilig te kunnen zeilen met een polyvalk.

Aanpak

Er wordt rustig opgestart met een kopje koffie met uitleg op ons terras. Hierbij kunnen de cursisten elkaar ook leren kennen. Gelijk hierna ga je met de instructeur het water op. In de lessen die volgen komen alle basisbeginselen aan bod: hoe je de boot optuigt, wat de beste stand van de zeilen is bij welke wind, maar ook welke plannen je maakt om aan te kunnen leggen of een overboord geslagen persoon binnen haalt en natuurlijk leer je aan welke voorrang- en veiligheidsregels je je moet houden op het water. Tot slot ben je na een aantal lessen kundig genoeg om zelfstandig een zeiltocht te ondernemen.

De lessen worden gegeven in één van onze polyvalken. De polyvalk is bij ons favoriet door zijn: snelle, sportieve maar ook stabiele aard ondanks het feit dat hij regelmatig schuin gaat.

Gedurende een zeilles is er maximaal plek voor drie cursisten in de boot, daarbij proberen wij de groep zoveel mogelijk samen te stellen gelet op niveau van de cursisten.

De zeilschool zit momenteel in de intakeprocedure voor de officiële certificering via het CWO-systeem.

Data van de zeillessen in het voorjaar*

Zaterdag 4 april                   10:00-12:30
Zaterdag 4 april                   13:30-16:00

Zaterdag 11 april                 10:00-12:30
Zaterdag 11 april                 13:30-16:00

Zaterdag 18 april                 10:00-12:30
Zaterdag 18 april                 13:30-16:00

Zaterdag 25 april                 10:00-12:30
Zaterdag 25 april                 13:30-16:00

Zaterdag 2 mei                    10:00-12:30
Zaterdag 2 mei                    13:30-16:00

*Enthousiast maar niet beschikbaar op bovengenoemde data? Privéles is mogelijk, stuur een e-mail en we maken een passende afspraak. Een privéles kost €99 euro.

Een enkele groepsles per persoon kost € 65 euro.

Tijdelijke voorjaar aanbieding: Bij direct inschrijven voor twee lessen of meer, is een tweede persoon gedurende 1 les gratis!

Bij de lesprijs zijn het gebruik van  de polyvalk en alle veiligheidsmaterialen  inbegrepen.

Inschrijven?

Ben je enthousiast na het lezen van bovenstaande? Dan weet ik zeker dat je bij onze zeilschool aan het juiste adres bent.

Neem contact op met Alicia Wagemaker door een e-mail te sturen naar instructeurs@jachtwerfvandusseldorp.nl voor de inschrijving van één of meerdere lessen of nadere informatie.

Samen gaan we ervoor zorgen dat je uiteindelijk zelfstandig kunt zeilen of eindelijk eens die zeilwedstrijd wint.

 

Zeilen onder leiding van een ervaren instructeur

De loosdrechtse plassen zijn de ideale uitvalsbasis voor een dagje zeilen

Schrijf je snel in!