Winter zeilen

Ben jij dié fanatiekeling die het aandurft om niet alleen in de zomer maar ook in de winter te zeilen? Ben jij die doorzetter die graag wil leren zeilen of zijn zeilvaardigheden wil verbeteren gedurende de winter maanden onder leiding van een ervaren instructeur?

Goed nieuws want in de maanden oktober t/m februari worden er winter zeillessen georganiseerd die zowel geschikt zijn voor de beginnende als de meer gevorderde zeiler. Samen met jou wordt er een datum en tijd ingepland die bij jou uitkomt.

Zie je het al voor je? Zeilen op de Loosdrechtse Plassen met een grote muts, dikke sjaal en een warm zeilpak? Op een zaterdag- of zondagochtend terwijl de winterzon doorbreekt en er een lekker windje staat? Met na afloop warme chocolademelk of glühwein. Zo rustig heb je het nog nooit gezien op de plassen. Absoluut de moeite waard om eens te ervaren.

Wij hanteren een vast tarief van 99,- voor twee uur zeilles. Dit geldt zowel voor een privé- als groepsles, dus hoe meer personen, hoe goedkoper de zeilles. Indien je graag een uurtje langer wilt zeilen rekenen wij 20 euro extra per uur.

Nieuwsgierig? Stuur vrijblijvend een mailtje voor alle zeilles opties naar:
instructeurs@jachtwerfvandusseldorp.nl

Tot dan!