Bekijk de ligplaatsen die nog vrij zijn

Zomer- en winterstalling

In onze jachtwerf is er het gehele jaar door de mogelijkheid om uw boot te stallen, zowel in het water, op het terrein, als in een overdekte loods. U kunt desgewenst alles door ons laten uitvoeren inclusief het in/uitpakken van uw boot en het laten verzorgen van een servicebeurt aan uw motor. Op deze manier heeft u er geen omkijken naar. Mocht u voor de zomer of winter een plekje voor uw boot zoeken, neemt u dan contact met ons op.

Er zijn nog enkele plekken vrij voor de zomer van 2015! Klik hier voor ons online interesse formulier of bel naar 035-5823188. U bent ook altijd welkom om een kijkje te komen nemen in de haven en de beschikbare plaatsen te bekijken.

Zomerstalling

In het water is plaats voor 220 boten. Er zijn plaatsen met of zonder zijsteiger. De maximale diepgang is 1.10m. Ook op het land en in de loods is in de zomer voldoende plek voor het stallen van kleine zeilboten, motorboten of surfplanken. Deze kunt u op de helling zelf te water laten.

U kunt ook gebruik maken van onze helling zodat u uw boot te water kan laten en hem elders kan stallen, bijvoorbeeld bij uw zomerhuis.

Ons zomerseizoen loopt van 1 april tot  1 oktober.

Winterstalling

Tijdens de winterperiode is er volop ruimte voor het stallen van de boot. In de loods is er plek voor ongeveer 90 boten en buiten op het terrein is er plaats voor ongeveer 400 boten. U kunt er ook voor kiezen uw boot in het water te laten liggen.

Veel voorkomende schepen

Kies uw type schip of vul de lengte en breedte van uw schip in en klik op de knop 'Voeg schip toe aan formulier' om de schip gegevens automatisch toe te voegen.

Type schip:
Lengte (in meters):
Breedte (in meters):

Code L x B Prijs Kenmerk

Vraag hier de winterstalling aan