• Blok
  • Overzicht 3e plas
  • stuurwiel
  • Bord jachtwerf
  • Overzicht zomer
  • Zonsondergang

Nieuws

We hebben nog enkele ligplaatsen vrij in onze haven. Klik verder voor meer informatie...

Lees verder →

Zomer- en winterstalling

Op onze jachtwerf is er het gehele jaar door de mogelijkheid om uw sloep of zeilboot te stallen, zowel in het water, op het land, als in een overdekte loods. U kunt desgewenst alles door ons laten uitvoeren  inclusief het in/uitpakken van uw boot en het laten verzorgen van een servicebeurt aan uw motor. Op deze manier heeft u er geen omkijken naar.  Mocht u voor de zomer of winter een plekje voor uw boot zoeken, neemt u dan contact met ons op.

 Klik hier voor ons online interesse formulier of bel naar 035-5823288.

U bent ook altijd welkom om een kijkje te komen nemen in de haven en de beschikbare plaatsen te bekijken.

 

 Zomerstalling

In het water is plaats voor 220 boten. Er zijn plaatsen met of zonder zijsteiger. De maximale diepgang is 1.10m. Ook op het land en in de loods is in de zomer  voldoende plek voor het stallen van kleine zeilboten, motorboten of surfplanken.

U kunt ook gebruik maken van onze helling zodat u uw boot te water kan laten en hem elders kan stallen, bijvoorbeeld bij uw zomerhuis. Onze jachtwerf beschikt over toiletten, douches en een kleedruimte.

Ons zomerseizoen loopt van 1 april tot 1 oktober.

Winterstalling

Tijdens de winterperiode is er volop ruimte voor het stallen van de sloep of zeilboot. In de loods is er plek voor ongeveer 90 boten en buiten op het terrein is er plaats voor ongeveer 400 boten. U kunt er ook voor kiezen uw boot in het water te laten liggen.

De boten worden uit het water gehaald en het onderwaterschip wordt afgespoten.  Indien het een zeilboot betreft wordt de mast eraf gehaald en de zeilen desgewenst op de zeilenzolder gestald. U kunt ook uw buitenboord motor stallen en een servicebeurt laten geven. Hiervoor werken wij samen met erkende partners.

Jachtwerf van Dusseldorp
Nieuw Loosdrechtsedijk 208b
1231 LE Loosdrecht
Tel: 035-5823288
info@jachtwerfvandusseldorp.nl
BTW: 853532953B01
KvK 59512768

Designed by Ansacon
Copyright 2012 Jachtwerf van Dusseldorp